Idag besökte jag Målilla, dit jag var inbjuden av PRO för att visa bildspelet ”Höstvandringar i fjällen”. Det var Herrarnas dag i föreningen, vilket innebar att den manliga delen av föreningen bjöd alla närvarande på middag, bestående av potatisgratäng med kassler. Den smakade alldeles utmärkt, kan jag intyga, eftersom även jag blev bjuden. Föreningens nybildade sånggrupp sjöng under sångledaren Per-Erik Munthers förtjänstfulla ledning, och stämningen var allmänt gemytlig.

Och vet ni vad jag fick höra: man har hört göken i Målilla! 24 april! Det måste väl vara rekordtidigt för våra trakter?

Ett 70-tal personer var samlade till PRO-föreningens möte i Målilla.
Ett 70-tal personer var samlade till PRO-föreningens möte i Målilla.
Sånggruppen Muntergökarna sjöng under ledaren Per-Erik Munthers ledning. Jag anar ett samband mellan sångledarens efternamn och gruppens namn....
Sånggruppen Muntergökarna sjöng under ledaren Per-Erik Munthers ledning. Jag anar ett samband mellan sångledarens efternamn och gruppens namn….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *