Jag fotar helst djur när jag är ute i skog och mark. Men ibland händer det att man inte hittar några djur att fotografera, och kanske inte några andra vettiga motiv heller. Det här är något som praktiskt taget aldrig inträffar på våren eller sommaren, men det kan hända på senhösten eller kanske vintern, om man nu kan kalla det här vädret för vinter.

Idag hände det när jag gick ett par timmar i skogen. I brist på andra motiv så började jag leka lite med kameran, och temat blev Träd.

2015-12-12 Ekhultsvandring, lek med bilder 06
En vertikalpanorerad vattenspegling av björkar och solbelyst vass, som jag sedan roterat 180° för att få ett naturligt perspektiv.
2015-12-12 Ekhultsvandring, lek med bilder 17
Här har jag i stället hållit kameran stilla och låtit krusningar på vattnet göra bilden lite ”vågad”.
2015-12-12 Ekhultsvandring, lek med bilder 22
En pastellskog, fotad med vertikalpanorering.
2015-12-12 Ekhultsvandring, lek med bilder 26
Återigen vertikalpanorering, nu på björkar i skymningen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *