Min fru och jag gick ett par timmar i skogen idag för att röra lite på oss. Jag har legat sjuk i influensa i drygt en vecka, och har fortfarande en besvärlig hosta som inte vill släppa. Eftersom det regnade rejält hela tiden så blev det också en test på om våra gamla membranförsedda skogskläder fortfarande håller tätt. Det var väl lite si och så med det, konstaterade vi när vi kom hem och tog av oss kläderna.
Min fru och jag gick ett par timmar i skogen idag för att röra lite på oss. Jag har legat sjuk i influensa i drygt en vecka, och har fortfarande en besvärlig hosta som inte vill släppa. Eftersom det regnade rejält hela tiden så blev det också en test på om våra gamla membranförsedda skogskläder fortfarande håller tätt. Det var väl lite si och så med det, konstaterade vi när vi kom hem och tog av oss ytterkläderna.
På grund av det idoga regnandet så hade jag bara med min lilla allväderskamera. Så när det dök upp ett stort bestånd med min favoritblomma harsyran så kunde jag inte motstå frestelsen att ta några bilder.
På grund av det idoga regnandet så hade jag bara med min lilla allväderskamera. Men när det dök upp ett stort bestånd med min favoritblomma harsyran så kunde jag inte motstå frestelsen att ta några bilder.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var lite besvärligt att få till någon skarp närbild på harsyran. Eftersom det regnade så kraftigt så träffades blomman hela tiden av regndroppar och då började den gunga fram och tillbaka. Det gällde att trycka av precis när den slutat att gunga, innan den träffades av nästa regndroppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *