Den här bloggen handlar nästan till 100 % om naturfoto, men ibland är det ju kul att fota något annat också, t.ex. gatufoto eller porträtt. På mitt jobb har det en tid funnits en man med ett ståtligt skägg, och jag har funderat på om det skulle gå att göra något fotografiskt av hans lite ovanliga utseende. Så idag frågade jag om jag fick fotografera honom, och det gick bra. Ljuset i arbetslokalen var inte det bästa så vi gick ut och jag tog några bilder. Jag har nu valt ut en bild som jag har konverterat till svartvitt eftersom jag tycker motivet inbjuder till det, och sedan lagt på en lätt toning.

2016-07-05 Tommy c
Ett enkelt porträttfoto, utan studioblixtar eller liknande, bara naturligt utomhusljus. Ibland är det skönt att inte krångla till det för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *