Fototävling
i  Ankarsrum!

Har du en digitalkamera? Eller en mobiltelefon med kamerafunktion?
Eller nå´t annat tillhygge som går att fotografera med? Och bor du inom post-nummerområde 590 90? Då är du kvalificerad att delta i årets stora foto-tävling i Ankarsrum.

Regler
Temat för tävlingen är ”Bästa sommarbilden”. Det kan vara grillbilder, badbilder, festbilder, naturbilder eller vad som helst som har anknytning till sommaren. Tävlingen går i tre separata omgångar (med samma tema), en varje sommarmånad: juni, juli och augusti. Man får ställa upp med 1 bild/månad, och bilden ska vara nytagen under månaden, inga gamla sommarbilder från tidigare år. Bilderna ska vara tagna i Sverige och bör vara tagna med minst en 2 Megapixelkamera. Sista inlämningsdag är sista dagen i tävlingsmånaden.

Hur gör man?
Maila din tävlingsbild till min mailadress, leif@sylvansfoto.se , namnge mailet till Bästa sommarbilden juni, för att delta i junietappen. I mailet skriver du ditt namn, adress och telefonnummer, samt gärna en titel på bilden. För att delta i juli- och augustiomgångarna gör du på motsvarande sätt, namnge då mailet till Bästa sommarbilden juli resp. augusti.

Vad händer sedan?
Jag lägger upp alla tävlingsbilderna på min hemsida, www.sylvansfoto.se , under menyrubriken Fototävling, tillsammans med fotografens namn och bildens titel. När varje månad är slut utser jag en segrare som i pris får sin bild förstorad och inramad. Men. Som ”andrapris” lottar jag slumpmässigt ut exakt samma pris till någon av de andra tävlande bilderna, oberoende av bildens kvalitet. Så alla som ställer upp i tävlingen har alltså chans att vinna pris, även om man inte tycker att man är en så duktig fotograf. Resultatet kungörs på samma ställe på hemsidan och i Västerviks-Tidningen. I mån av tid kommer jag när varje månadstävling är avslutad att ge några korta kommentarer till varje bidrag på hemsidan.

Har du några frågor så maila dem gärna till mig. Välkommen också att kika in på hemsidan, för även om du inte tänker ställa upp i tävlingen själv så kan det ju vara kul att titta på andras bilder.

Inramningarna görs naturligtvis hos bygdens egen rambutik:
BLACKSTAD RAMBUTIK
Tel. 0493-910 97
Hemsida http://www.rambutik.se

Leif Sylvan
Sylvans Foto, Ankarsrum
E-post:       leif@sylvansfoto.se
Hemsida:   http://www.sylvansfoto.se
Blogg:        https://blogg.sylvansfoto.se